Kerää lahjakortteja ja lunasta merkkituotteita

Kerää lahjakortteja ja lunasta merkkituotteita

Kerää lahjakortteja ja lunasta merkkituotteita

Laadukkaat merkkituotteet ovat usein hintavia, eikä niitä jokaisella ole vara hankkia itselleen. Mutta on keino, jolla voit saada kerättyä ”pisteitä”, joilla voit lunastaa erilaisia laadukkaita merkkituotteita.

Homman ideana on liittyä Nielsenin kuluttajapaneeliin, joka tutkii erilaisten perheiden ostokäyttäytymistä. Ei ole väliä minkä kokoinen perheesi on tai oletko ”sinkku”, sillä heitä kiinnostavat kaiken kokoiset kotitaloudet.

Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään kotiin skanneri. Ideana on skannata kaikki ruokaostoksesi, joita teet, mistä tahansa kaupasta. Skanneria ei siis tarvitse ottaa mukaan kauppaan, vaan tuotteet on helppo skannata kotona kauppakassien purkamisen yhteydessä viivakoodeja käyttämällä.

Homma on tietenkin sillä tavalla sitouttava, että sinun tulisi skannata ihan kaikki ostoksesi. Mutta jos olet välillä esimerkiksi reissussa, se ei ole ongelma, sillä voit merkitä, että et tee skannauksia sillä viikolla.

Hienoa on myös se, että he järjestävät säännöllisesti arvontoja, myöskin isoja arvontoja, joissa kaikki osallistujat ovat automaattisesti mukana. Huomioitavaa tietysti on, että palkinnot, niinkuin kaikki muukin tulo, mitä mistä ikinä tienaatkaan, on verotettavaa tuloa, mutta he hoitavat ilmoituksen verottajalle puolestasi.

Tutustu ja rekisteröidy kuluttajapaneeliin täältä!

 

 

 

 

*Artikkeli sisältää ns.affiliate-linkkejä. Voit huoletta klikata linkkejä, en saa tuloja linkkien klikkauksista, eikä se aiheuta sinulle minkäänlaisia kuluja. Saan mahdollisesti pienen komission toteutuneista kaupoista, joka käytetään blogin ylläpitoon. Tässäkään tapauksessa sinulle ei koidu minkäänlaisia lisäkuluja eikä lisätoimenpiteitä.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *